lauantai 9. heinäkuuta 2016

Blogger Recognition Award

Hei vaan kaikki!
Miiau antoi minulle Blogger Reconition Awardin, kiitos paljon!


Ohjeet:
- Kirjoita postaus palkinnosta logoineen.
- Kerro lyhyesti, kuinka aloitit bloggaamisen.
- Anna ohjeita aloitteleville bloggaajille.
- Mainitse ja linkitä blogi, joka sinut nimesi.
- Nimeä kymmenen bloggaajaa palkinnonsaajiksi.


Kuinka aloitin bloggaamisen?
Itseasiassa olen tehnyt koko pitkästä blogihistoriastani oman postauksen nukkeblogini puolelle, (lue se tästä), joten nyt keskityn pelkästään blogihistoriani pääkohtiin. 
                Kaikki alkoi kun isäni ja siskoni bloggasivat (ihan eri aiheista kuin minä) ja minäkin halusin kokeilla. Sain luvan perustaa askartelublogin vuonna 2013, olin täyttämässä kymmenen vuotta, ja tämän blogin nimi oli sitten Jossuli Askartelee, loppua kohden myös Erilainen Tie. Blogi ei ole enään julkinen.
                 Tämän blogin, jossa bloggaan juuri nyt, perustin muistaakseni vuoden 2015 alkupuolella. Silloin nimenä toimi Beau Journee, "kaunis päivä" ranskaksi. Silloin blogi oli lähinnä jotain epämääräistä lifestyleä, enkä ollut aktiivinen postaaja.
   Tästä blogista tuli Nörttiaskartelua loitsutunnilla vähän pidemmän hiljaisen ajan jälkeen, kun minusta oli tullut Potterhead muutamia kuukausia aiemmin. Kiinnostuin samoihin aikoihin monista muistakin nörttijutuista, kuten Doctor Whosta ja Sormusten herrasta. Pidin yhä askartelusta, ja sitten vain jostain minulle tuli ajatus elvyttää Beau Journee nörtteilyblogiksi, jossa jakaisin askarteluohjeita.
               Rakastan nörttiaskartelemista ja siksi myös tänne bloggaamista. Minusta on kiva huomata, että blogissani käydään, ja varsinkin blogin instagramin puolella saan ihania kommentteja siitä että joku on inspiroitunut tai pitänyt askartelustani.
               
Vinkkejä aloitteleville bloggaajille

1. Ole oma itsesi. Vaikkei teksin kautta epäaitoutta yhtä helposti huomaakkaan kuin esimerkiksi videoblogista, ei blogatessakaan pidä olla jotain muuta kun ei ole.
Minusta tämä on tärkeää siksi että bloggaaminen on ennenkaikkea sinun harrastuksesi, eikä muitten miellyttämistä. Ei ole kivaa postata aiheista, jotka eivät sinua kiinnosta, eikä ole kivaa postata bloggaajaana, joka ei ole sinä. (ellei sivupersoonana postaaminen ole koko blogin idea).
Bloggaamisesta saa eniten irti silloin, kun bloggaa omalla tyylillään ja tavalla, jolla itse haluaa!

2. Älä ota paineita. Blogi on sinun blogi, ei lukijoiden. Jos kesälomamatkan tai opiskelun takia jää postaamatta, tai sitten ei vaan huvita postata, ei sitä pakolla kannata tehdä. Pitkiä postausvälejä on myös turha pahoitella :)

3. Kaikki tapahtuu aikanaan.  On epätodennäköistä, että saat sata lukijaa ensimmäisellä bloggausviikollasi. Lukijoiden kertyminen ottaa yleensä aikansa. Nukkeblogini 51 lukijaa ovat kertyneet kolmen vuoden aikana.
Lukijoita saa vain yksinkertaisesti bloggaamalla. Eikä ne lukijat nyt kaikki kaikessa ole!

Palkinnon saavat blogit:

Rajaseutu
My Little Dolls
Shards of Chaos

Siinä ei ole ihan kymmentä, mutta valitettavasti lähes kaikki seuraamani blogit ovat hiljaisuudessa.

Sellaista tälläkertaa,
- joshi

5 kommenttia:

kommentoithan jotain piristämään päivääni.
vastaan kaikkiin komentteihin, risuja ja ruusuja saa antaa.
Tarkastan kaikki kommentit ennen julkaisua! :)