lauantai 25. kesäkuuta 2016

WB Studio Tour London & Oxford

Hei vaan kaikki!
Vietin viimeviikonlopun Lontoossa, ja nyt on aika jakaa tunnelmia sieltä, ja ennenkaikkea
Warner Bros Studio tour Londonista eli tuutavallisemmin Potterstudiolta ja Oxfordista.
Reissu oli upein ikinä tekemäni, intoilin itkin ja tunteilin.
   Kaikki eivät ehkä tiedäkään, tai sitten tietävät, että suuri osa ensimmäisten Harry Pottereiden kohtauksista kuvattiin Oxfordissa, opiskelijakaupungissa, ja sen vanhoissa yliopistorakennuksissa, sillä ensimmäisten Potterleffojen aikaan budjetti oli pienempi kuin myöhemmissä elokuvissa.
   Jos siis suunnittelet reissua Lontooseen Potterstudiolle, muistathan käydä myös pyörähtämässä myös Oxfordissa! Siellä pääsee uskomattomiin Harry Potter kuvauspaikkoihin, joita ei studiolta löydä c;

 Aloitetaan reissuni purkaaminen Oxfordista, jossa kävimme lauantaina. Kuka tunnistaa tämän paikan? Se on sairaalasiipi sekä Liekehtivän pikarin tanssiharjoitushuone! (ja tottakai myös jokin erittäin historiallinen ja Oxfordin yliopistojen kannalta merkittävä huone)

 Tästä paikasta Oxfordissa olin niin innoissani! Kuka tunnistaa?

 Kyseessä on nimittäin Tylypahkan sisäpiha, ja ylläolevassa kuvassa on Malfoy-puu, eli puu jossa Malfoy aukoo päätään Harrylle liekehtivässä pikarissa (ja puu jonka juurella Malfoysta tuli hilleri).

 Tämän sisäpihan näkeminen oli unohtumaton kokemus ;-;

 Ja sitten päästään itse Potterstudion kuvien pariin. Kuvia ei ole kovin paljon, sillä studion tunnelma ei oikein välity niistä. Tässä on oikeastaan vain minun suosikkini studiolta, ihan pieni pintaraapaisu vain siitä, mitä kaikkea siellä on.
Ylläolevassa kuvassa on tottakai Suuri sali. Saliin astuessa minua itketti niin hullusti, tuntui kuin olisin palannut kotiin.

 Taikajuomaluokka oli uskomattoman yksityiskohtainen ;o Kuvittelin jo kuinka Kalkaros hönkisi ahdistavasti niskaani kun yrittäisin tehdä erittäin hankalaa taikajuomaa.

 Rohkelikon oleskeluhuone oli juuri sen näköinen, että sinne olisi vain halunnut rynnätä istuskelemaan nojatuoleille ja tekemään läksyjä.

 Ja Kotikolon keittiö! Harmiksemme itse Kotikoloa ei studiolla nää.

 Vaikka me Potterheadit kuinka vihaamme Pimentoa, hänellä on 5/5 sisustusmaku :"DD

 Tänä vuonna Dursleyille pääsi myös kurkistamaan sisään, tosin olihan se pieni pettymys sillä kyseessä eivät olleet oikeat Dursleyiden sisätilojen lavasteet.

 Viistokuja oli tottakai upea, muttei enään sävähdyttänyt samalla tavalla kuin silloin, kun kävin studiolla ensimmäisen kerran kolme vuotta sitten.
Pakko myöntää että tuossa vaiheessa olimme olleet sinä päivänä liikkeellä jo yhdeksän tuntia, että väsytti myös jonkin verran :-D

 Ja koko studion kohokohta. Tylypahkan jättikokoinen pienoismalli.
Kun astuin tuohon huoneeseen, itketti taas. Se ikuinen haave Tylypahkaan pääsemisestä vaan vahvistui ja vahvistui.


Näitä uskomattoman taitavasti otettuja Tylypahka kuvia löytyy koneeltamme vielä vaikka kuinka paljon ja niistä saan kiittää isääni! Itse olin Tylypahkan näkemisestä niin lamaantunut että muistin ottaa vain yhden kuvan.

Vau, kuten jo mainitsin tämä reissu oli hienoimpia minulle tapahtuneita. Oletteko kentie käyneet studiolla vai kentie haaveiletteko siitä?
Tulevista postauksista voin kertoa sen verran, että vihdoin on tännekkin tulossa Star Wars DIY ja huomenna postaan vielä hieman ostoksiani studiolta.

Nähdään taas, muistakaa pysyä kunnianhimoisina kuin luihuiset, rohkeina kuin rohkelikot, viisaina kuin korpinkynnet ja uskollisina kuin puuskupuhit,
- joshi


2 kommenttia:

 1. Voi että, Oxfordissa kävin 2009 ja ne paikat todellakin kannattaa kokea!
  Muakin itkettää joka kerta, kun näen Tylypahkan. En ikinä unohda, kun näin sen ensimmäisen kerran <3
  Menenkin varmaan taas studiolla käymään elokuussa :) Haluan nähdä itsekin Dursleyn kodin, vaikka moni onkin sitä pettymykseksi kuvaillut, mutta pitäähän se silti nähdä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oxford on upea!
   ;;-;; tylypahkan näkeminen = tunteellinen hetki.
   ja hei pidä kivaa studiolla!

   Poista

kommentoithan jotain piristämään päivääni.
vastaan kaikkiin komentteihin, risuja ja ruusuja saa antaa.
Tarkastan kaikki kommentit ennen julkaisua! :)