sunnuntai 26. kesäkuuta 2016

Potterstudio - ostokset

Hei vaan kaikki!
Tänään taas blogin aiheesta poiketen jaan muutaman kuvan ostoksistani Potterstudiolta, jolle olen omistanut kokonaan edellisen postauksen.
Ei muuta kun kurkkimaan, mitä mulle tarttui mukaan.

 Aloitetaan kaikkein parhaasta, eli taikasauvasta. Vaikkei Fleur Delacour kuulukkaan lempihahmojeni kaartiin, valitsin hänen sauvansa - tai siis - hänen sauvansa valitsi minut  ;) Taikasauva on hyvin hieno ja yksityiskohtainen ja täydellinen kopio Fleurin sauvasta elokuvissa.
Se maksoi 27 puntaa eli reilu 30 euroa.

 Sitten karkit!
Mukaan tarttui yksi paketti Berttie Bottin jokamaunrakeita (olen jo syönyt kaikki hyvänmakuiset rakeet) ja kaksi suklaasammakkoa (jotka olen nekin syönyt, hups). Hyvälle kaverilleni Nokipallerolle ostin Fudge Flies- makeisia ja Jelly Slugseja muille kavereille.


Suklaasammakoista saa kuuluisan velhon tai noidan kuvalla varustetun keräilykortin, aivan kuten kirjoissa. Minä sain Albus Dumbledoren ja Helga Hufflepuffin. Kortit olivat ihan kivoja, mutta hieman harmitti, että Dumbledoren kortti ei vastannut ollenkaan sellaista, millainen se oli kirjassa (kortissa ei ollut mitään mainintaa kamarimusiikista tai keilailusta). 


 13 punnalla hauska kermakaljatuoppi ja seitsemällä punnalla ihana kuoleman varjelusten merkki.

 Ja viimeisenä muttei suinkaan vähäisimpänä kaksi Potterkirjaa englanniksi & tuo oikeanpuoleinen kaupanpäälliskirja.
Pitkään olen miettinyt pitäisikö lukea Potterit englanniksi, onhan se niin alkuperäistä, ja koska studiolla kirjat maksoivat vain 7-8 puntaa (reilu kymmenen euroa) niin tottakai minä ostin. Valitsin Salaisuuksien kammion, lempikirjani, ja Liekehtivän pikarin.

Pidän hyyvin paljon näistä Jonny Duddlen tekemistä kirjankansista! käykää kurkkimassa tämä video, jossa Duddle piirtää Viisasten kiven kantta.

Sellaista tälläkertaa! Löytyykö teiltä kentie sauva? Pidättekö suomalaisista Mika Launiin kansista vai ovatko ne liian oudot?

nähdään taas,
-joshi


6 kommenttia:

 1. Ihania ostoksia! Ja kiitos ihan sikana tuliaisesta<3 ite en nimittäin kauheesti makeisia ostanut omalta reissultani,paitsi tietty berttie botteja. Itelläni on Lunan sauva, koska mun mielestä se sipulimuoto päässä kuvasti niin hyvin Lunan luonnetta! Itse henkilökohtaisesti en tykkää noista kansista,noi sun ostamat on paljon hienompia. Tulee jotenkin pinokkio mieleen Harrysta sen nenän takia:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo olehyvä <3 pitää vaan muistaa antaa se joskus! :D
   onhan ne suomalaiset kannet hassuja, kieltämättä.

   Poista
 2. Äää oon kade xD eiku

  Siskon kämppiksen mies on britti ja se on käyny pari kertaa potteri studiolla kans :( monta kertaa oon vaa kadehtinu vieressä ku suklaasammakko kurnyttaa samanlaisessa rasiassa ja dumbledore vilkuttaa kortista jääkaapin ovessa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :"DD
   mut kyl säkin sinne pääset (tai saa sitä nähä pääseeks enää kukaa britanniaan), ja se on sitten kaiken odotuksen arvosta.

   Poista
 3. Fleurin sauva on myös omia lemppareita ulkonäöllisesti, vaikka itse hahmo ei kovinkaan syvähdytä. Se on vain niin nätti ja koristeellinen :)
  Potterstudioilta voisi aina ostaa vaikka mitä kivaa, kumpa hinnat vain olisivat pikkasen kohtuullisemmat :S

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo, potterstudion hinnat on vähän liioteltuja D:

   Poista

kommentoithan jotain piristämään päivääni.
vastaan kaikkiin komentteihin, risuja ja ruusuja saa antaa.
Tarkastan kaikki kommentit ennen julkaisua! :)