perjantai 13. toukokuuta 2016

Liisa ihmeemaassa- maalauksia

Hei vaan kaikki!
Koska rakastan Liisaa ja hänen ihmemaataan ja olen super innoissani tulevasta Alice Trough the Looking Glass elokuvasta, olen maalaillut neljä ihmemaa teemaista maalausta, joita ajattelin nyt esitellä.
Maalausintoa tehosti vielä sekin fakta että heilun keppejen kanssa nilkan nyrjähtämisen takia, ja pysyttelen siksi lähinnä neljän seinän sisällä.. :D niin että mitä muutakaan tehdä kuin maalata.

 tässä kaikki neljä ihmemaata. kaksi oikeanpuolimmaista on tehty akryyliväreillä, kaksi vasemmanpuoleista tehty öljyväreillä, eli tietyllä tavalla "ammattimaisemmilla" maaleilla. öljyt on jäykkiä ja niiden kanssa pitää käyttää tärpättiä ja öljyjen kuivumisessa kestää viikkoja, niin että en oikeastaan tiedä miksi käytän niitä kun ne on niin hankalia?


nämä kaksi on sitten maalattu niillä akryyliväreillä, ja huomaahan sen että jälki on aika erilainen kuin öljymaalatuissa, ja minusta jopa rumempikin. Niin että siksi kai maalaan enemmän öljyillä kuin akryyleilla, vaikka öljyissä on omat ongelmansa. vitsi mitä pohdintaa.


Mutta joo ensimmäiseksi tämä maaliskuun jänis, tai miksi häntä nyt haluaakaan kutsua, valkoisena kaninakin kai tunnettu? Se jänis jokatapauksessa, joka istuu iltaa Hatuntekijän kanssa.
Aikasi on kortilla- on ystäväni L:n lausahdus kun esitti kyseistä jänöä, en sitten tiedä mistä hän sen keksi:D


Toinen akryylimaalatuista toistaa kelloteemaa ja esittää melkein parasta ihmemaan hahmoa eli irvikissaa tottakai. Tykkään tästä todella paljonpaljonpaljon <3

 Tätä tehdessä päätin ettei mikään näytä siltä miltä se oikeasti näyttää, ja käytin mahdollisimman kirkkaita ja erikoisia värejä.


kaikista paras Ihmemaalainen Hatuntekijä teekutsuilla maaliskuun jäniksen ja irvikissan kanssa. Pidän tästä kaikista eniten ja nyt odotan että se kuivuu kehystettäväksi.


 Tämän tein ensimmäisenä ja esittelen sen nyt sitten viimeisenä. Siinä Liisa sitten putoaa ensikertaa ihmemaahan.. mitäs muuta siitä sanoa.

no mistä piditte eniten? Maalailetteko kenties akryyleillä vai öljyillä,
- joshi

5 kommenttia:

 1. Wau miten ihania ja kekseliäitä! Ihanat värit ja tunnelma♥ Itse puolestani en tykkää juuri öljyväreillä maalata juuri mainitsemistasi syistä :D Itsekin odotan innolla tulevaa Liisa-elokuvaa. Ootko muuten sattunut törmäämään American McGees's Alice tai Alice:Madness Returns-peleihin? Itse oon niitä aika paljon pelannut. Ne on visuaalisesti todella upeita, maailma on vinksahtaneempi ja sairaampi kuin alkuperäisessä sadussa ja Disneyn filmatisoinneissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo öljyt on vähän D: mut hei kiitti!
   hoo en ollut kuullukkaan noista peleistä, pakko mennä heti kokeilemaan!

   Poista
 2. Liisa on miusta tarinana ihan mahtava, vaikka esim disneyn versioo en oo ikinä nähny xDDD
  Tykkään ite maalata öljyillä, jos on aikaa ja mahdollisuus pestä penaselit hyvin xD meillä oli koulussa vesiliukosta öljymaalia :0 se oli hassua.
  Mutta taidan maalata tailuja seinälleni akryyleillä juurikin nopeuden takia

  Sanon noista peleistä et ne on hiton pelottavia ahdistavia ja upeita! Jos saa herkästi painajaisia niitä ei kannata pelata :'D ite en saa ja tykkäsin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. eipä sitä disneyn versiota tartte kun tarina on itessäänkin niin hyvä 8)
   ok sitten mun pitää miettiä uudestaan alkaako pelata kyseistä peliä :"DD

   Poista
 3. Ihania maalauksia! Ehdoton lemppari oli toi mustavalkosella taustalla oleva irvikissa<3
  Ite tykkään maalata guasseilla,koska niistä ei lähde mitään inhottavaa hajua ja lähtee myös helpommin vaatteista. Lisäksi se jotenkin tavallaan "tarttuu" paremmin:)

  VastaaPoista

kommentoithan jotain piristämään päivääni.
vastaan kaikkiin komentteihin, risuja ja ruusuja saa antaa.
Tarkastan kaikki kommentit ennen julkaisua! :)