tiistai 29. maaliskuuta 2016

Puuskupuh juttuja / Hufflepuff things

Hei vain kaikki!
Nyt ajattelin esitellä muutaman jutun, jotka olen tehnyt oman tupani Puuskupuhin tyyliin. Tietysti nämä kaikki voi tehdä toisenkin tuvan väreillä.


 Ensimmäisenä hyvin pitkä (noin 2m) tupakaulahuivi. Näitähän myydään siellä sun täällä, mutta halusin tehdä oman. Tuo on hyvin yksinkertaisesti neulottu, oikeita silmukoita tehden keltaisella, vähän väliä vaihtaen lankaa mustaan.  Minulla taisi mennä yksi viikonloppu tämän kaulahuivin tekemiseen.

Sitten rusettini ja pinssini. Rusetin tein "koulupukuun", sillä kravaattien tekeminen on niin paljon vaikeampaa. Rusetti on hyvin yksinkertaisesti tehty myös, valkoisesta lakanakankaasta jonka maalasin keltaiseksi mustilla raidoilla.
Ja pinssi on tehty erään tapahtuman pinssikonella. Pinssikoneet ovat hirveän kivoja! Jos on mahdollisuus tehdä sellaisella pinssejä niin suosittelen kyllä kokeilemaan :D

Ja vielä viimeisenä juttuna muttei kumminkaan vähäisimpänä, tupalapaset. Nämä virkkasin kiinteitä silmukoita tekemällä, ja lapasten kärkiin laitoin hyvin suloiset mutta hyvin epäkäytännölliset tupsut. Ohje oli Intona Virkkaukseen- kirjasta.
Näissä ainoa ongelma on se, että ne ovat hieman eri sävyä kuin kaulahuivi, eivätkä siksi ihan sovi yhteen.

Mihin tupaan te kuulutte? Oletteko tehneet testejä vai tiedättekö vain oman tupanne? Kommenttia alas!
- joshi


14 kommenttia:

 1. Oii mahtavia! Haluisin neuloo potteri huiveja mut miulla ei oo tarpeeks taitoja x) hitsi. En tiiä mihin tupaan kuulusin. Ois vaa cool iskee hattu päähän ja saaha kuulla mihin kuulun.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitti! ei se ole kovin vaikeaa, kokeilemaan vaan 8)
   jos mä saan alkaa leikkiä lajitteluhattua niin sanoisin että sä olisit korpinkynsi, oot sen verran viisas ^-^

   Poista
 2. arvaa ärsyttikö, kun meinattiin lähtee potter-studiolle lontooseen mut ei menty. :D mun tupani on ehdottomasti Luihuinen, en oo ilkee mut koska Draco ja Sevvvvv <3 Oikeesti varmaan kuuluisin Korpinkynteen, mutta kun oon Luihuinen niin sitten oon. 😈 Ihana tää sun blogis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi ei, varmasti ärsytti D:
   eihän luihuiset edes oo mennen tullen ilkeitä c:
   kiitti paljon!

   Poista
 3. Oon Puuskupuh :D Kivoja juttuja oot tehny!
  -annamilena

  VastaaPoista
 4. Ite oon joko Korpinkynsi tai Puuskupuh :3

  VastaaPoista
 5. Tein pottermorella testin ja olin puuskupuh<3 oon aina ollutkin

  VastaaPoista
 6. Puuskupuh ilmoittautuu! En tosin omista mielestäni mitään puuskupuhkamaa, mulla on korpinkynnen tupahuivi, mutta se oli Luna-asua varten. Siskot luuli että kuulun Korpinkynteen kun tykkään lunasta, ja menivät ostamaan Korpinkynnen koulukaavun... Vähän otti päähän, vaikka onhan se toki hieno... Cx

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jei, puuskupuheja! :) <3
   aa tylsä juttu toi kaapu :"c

   Poista

kommentoithan jotain piristämään päivääni.
vastaan kaikkiin komentteihin, risuja ja ruusuja saa antaa.
Tarkastan kaikki kommentit ennen julkaisua! :)