torstai 31. maaliskuuta 2016

Luna Lovekivan Psykedeeliset Aavepokat / Luna Lovegoods Spectrespecs

Hei vain kaikki!
Tällä kertaa ei olekaan kyse mistään askartelusta, vaan ostoksestani.

 Viime tiistaina (29.3) postimies tuli koputtelemaan ovelle ja ihmettelin ettei se vielä mitenkään voinut olla minun Amazon- tilaukseni, sillä tilasin sen vasta keskiviikkona 23.3. Mutta kun avasin oven postimies ojensi minulle Amazon Prime- teipillä koristellun pahvilaatikon. 
Melkein kiljuin innosta kun tajusin, mitä paketti sisältää..

 .. Nimittäin luna Lovekivan Psykedeeliset aavepokat (mielenkiintoinen käännös, pakko sanoa että pidän enemmän englanninkielisestä Spectrespecs- sanasta)!

 Lasit ovat täsmälleen sellaiset kuin myyntikuvassa (ja ennenkaikkea täsmälleen samanlaiset, kuin Lunalla elokuvassa!). Ne ovat aika painavat muttei se ole minua haitannut. Materiaali on hyvää, paksua muovia eivätkä lasit vaikuta siltä että ne menisivät helposti rikki.
Tilasin lasit täältä. Hintaa taisi olla 13 dollaria, postikulut suomeen 14 dollaria, mutta postitus tosiaan kesti vain kuusi päivää.

Spectrespecsit kuuluvat nykyään vakiovaatetukseeni, ne ovat olleet tähän saakka aina päällä, paitsi oppitunnilla ja kotona.
Lasit eivät ole aurinkolasit, enkä suosittele niitä aurinkolaseina käyttämään.


Onko teillä nämä samat lasit tai joidenkin muiden Potterhahmojen asusteita?  Vai haaveilletteko jostain Potterasusteesta? Vaikka Hermionen ajankääntäjästä? sellainen olisikin hieno..
nähdään ensipostauksessa,
- joshi7 kommenttia:

 1. Kaipaan ajankääntäjää elämääni :( voisin tehdä hermionet ja käydä monta kurssia samaan aikaan (matikka ja kuvis on aina päällekkäin perhana)
  Noi on vaa liika ihanat ♡ haluisin samanlaiset :'D. Meiltä löytyy vaan siskon tekemiä h potter taikasauvoja ja luihusten ja rohelikon kravaatit.

  Tein muuten testejä ja sain tulokseksi luihunen! Olen innoissani, heihin koinkin vahvaa yhteenkuuluvuutta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ajankääntäjä ois täydellinen :)
   jei luihuinen! kiva c:

   Poista
 2. Hei!
  Haluaisin tilata kyseiset lasit Amazonilta, mutta pelkään, että tilaus ei ehdi tulla ajoissa. Tietäisitkö, tuleeko kyseiseen tuotteiseen aina Prime? Ehtisiköhän se tulla kahdessa viikossa ilman sitä?

  anteeksi kommentti vanhaan postaukseen XD

  VastaaPoista

kommentoithan jotain piristämään päivääni.
vastaan kaikkiin komentteihin, risuja ja ruusuja saa antaa.
Tarkastan kaikki kommentit ennen julkaisua! :)